Flytterengøring

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Flytterengøring i Aalborg

Lad os om rengøringen, så kan I fokusere på flytningen

Når I skal fraflytte jeres bolig, afslører det ofte en masse støv og snavs, der har været gemt væk under møbler, og som nu ligger sig overalt i boligen.

Det kan tage lang tid, hvis man selv skal rengøre en bolig efter fraflytning, så den kan være klar til at blive overtaget af nye ejere.

Derfor står vi hos Combi Rengøring klar til at hjælpe jer med jeres flytterengøring. I flytter blot ud, og så sørger vi for, at rengøringen bliver udført til punkt og prikke. Når vi er færdige, er der ikke noget at sætte en finger på – helt klar til når den næste person flytter ind.

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Rengøring ved fraflytning i Aalborg og Nørresundby

STOR EKSPERTISE MED FLYTTERENGØRING

Hos Combi Rengøring har vi flere års erfaring med at udføre flytterengøring – vi har hjulpet alle fra privatpersoner til boligselskaber og erhverv, der har haft brug for hjælp til at gøre rent i forbindelse med en fraflytning. Ved at få et professionelt rengøringsfirma som os til at klare jeres flytterengøring, kan I være sikre på, at det bliver gjort ordenligt. Vi springer ikke over der, hvor gærdet er lavest. Når vi først har været forbi, forsikrer vi, at alting er helt som det skal være.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Aftørring og vask af flader
  • Rengøring af køkken, ovn, køleskab, emhætte
  • Badeværelse og toilet, samt afkalkning
  • Lister, døre, karme, radiator, indvendig og oven på skabe
  • Vinduespudsning, indvendig
  • Vinduesvask, udvendig med rammer

Samt andre former for flytterengøring. Få rengøring ved fraflytning i Aalborg eller Nørresundby allerede i dag!

Få dit nye hjem til at dufte af kvalitet

Når I skal flytte ind i jeres nye hjem, kan det også være en rigtig god idé at få Combi Rengøring på besøg inden indflytning. Vi sørger for, at jeres nye bolig er helt klar til indflytning, så I kan være fri for at spekulere på, om den tidligere ejer nu har vasket gulvet inde i soveværelset, eller om klinkerne ude på badeværelset er fyldt med kalk. Vi gør jeres nye bolig hundrede procent indflytningsklar. På den måde skal I kun selv sørge for at få stillet møblerne på plads og så ellers sætte jer og slappe af i de nye rammer.

Hvis I gerne vil have hjælp til flytterengøring, så kan I ringe til os på tlf. 28 11 09 00. Vi har fleksible løsninger, der tilpasses jeres behov og står altid klar til at tage en uforpligtende snak med jer om, hvad vi kan tilbyde.

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt