Håndværkerrengøring

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Håndværkerrengøring som slut på byggeprojekter

Håndværkerrengøring er bl.a. for renoveringsfirmaer, der er i gang med renoverings- og byggeprojekter.

Hvis der er noget, som for alvor støver, så er det opførelsen af nye bygninger eller renovering af samme, og derfor er det vigtigt med en meget grundig håndværkerrengøring, så det færdige resultat efterlades knivskarpt og fri af støvpartikler og skidt.

I løbet af ethvert renoverings- og byggeprojekt vil der opstå et behov for grundig håndværkerrengøring, og det er den simple årsag, at byggeprojekter støver mere end noget andet.

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Håndværkerrengøring til renoveringsfirmaer i Aalborg og Nørresundby

Er I færdige med at renovere eller står det helt nye hus færdigt, så er det typisk tydeligt at se, hvordan det nye byggeri og inventar er dækket af støv, savsmuld og det, der måske er langt værre.

Hvis en hovedrengøring kan virke uoverskuelig, så vil en håndværkerrengøring nærmest synes umulig, og det er derfor en god idé at hyre et professionelt rengøringsfirma til opgaven.

Med håndværkerengøring får i bugt med støvet

Combi Rengøring har flere års erfaring med denne type håndværkerrengøring, og vi er ikke bange for at tage fat om de mere omfattende rengøringsopgaver. Når håndværkerne er færdige med deres arbejde, udfører vi en håndværkerrengøring, som indebærer omhyggelighed og masser af knofedt, vand og sæbe.

Har håndværkerne opført nybyggeri med flotte nye lejligheder, sørger vi for at komme helt ind i krogene, tage overfladerne, så faciliteterne står helt klar til at blive taget i brug, uden at de nye lejere får støv i kaffen.

Vi leverer fuldt ud professionel håndværkerrengøring, hvilket betyder, at hvis du vælger os, så får du rengøringsfirma, som vægter grundighed, fleksibilitet og tillid højt. En håndværkerrengøring vil typisk indeholde de samme rengøringsopgaver som en hovedrengøring, hvor vi rengør alt, og skulle der være områder, hvor vi skal være ekstra grundige, så finder vi også ud af det. Vi sørger i hvert fald for, at byggeriet står klar til indflytning.

Håndværkerarbejde kræver grundig rengøring

Vi ved, hvor meget renoverings- og byggeprojekter støver, og det er selvfølgelig klart. Når det endelig resultat står færdigt, synes vi, at der skal en grundig håndværkerrengøring til, som vil efterlade projektet rent og knivskarpt.

Combi Rengøring vil gerne være din foretrukne rengøringspartner i Aalborg og Nørresundby, og vi tror på vigtigheden i gode menneskelige egenskaber og åben dialog kombineret med en sans for pletfri rengøring – så det er, hvad du får med Combi Rengøring. Du kan ringe på tlf. 78 75 42 78 og hør mere om Combi Rengørings muligheder inden for rengøring.

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt