Håndværkerrengøring

– Hos os får I et rengøringsfirma med flere års erfaring inden for mange forskellige typer af rengøring.
Vores slogan er duften af kvalitet, og det er der en grund til. Vi gør nemlig vores ypperste på at levere en høj kvalitet hos alle vores kunder.

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud

Håndværkerrengøring til renoveringsfirmaer i Aalborg og Nørresundby

Håndværkerrengøring som slut på byggeprojekter.

Håndværkerrengøring er bl.a. for renoveringsfirmaer, der er i gang med renoverings- og byggeprojekter.

Hvis der er noget, som for alvor støver, så er det opførelsen af nye bygninger eller renovering af samme, og derfor er det vigtigt med en meget grundig håndværkerrengøring, så det færdige resultat efterlades knivskarpt og fri af støvpartikler og skidt.

I løbet af ethvert renoverings- og byggeprojekt vil der opstå et behov for grundig håndværkerrengøring, og det er den simple årsag, at byggeprojekter støver mere end noget andet.

Er I færdige med at renovere eller står det helt nye hus færdigt, så er det typisk tydeligt at se, hvordan det nye byggeri og inventar er dækket af støv, savsmuld og det, der måske er langt værre.

Hvis en hovedrengøring kan virke uoverskuelig, så vil en håndværkerrengøring nærmest synes umulig, og det er derfor en god idé at hyre et professionelt rengøringsfirma til opgaven.

Med håndværkerengøring får i bugt med støvet

Combi Rengøring har flere års erfaring med denne type håndværkerrengøring, og vi er ikke bange for at tage fat om de mere omfattende rengøringsopgaver. Når håndværkerne er færdige med deres arbejde, udfører vi en håndværkerrengøring, som indebærer omhyggelighed og masser af knofedt, vand og sæbe.

Har håndværkerne opført nybyggeri med flotte nye lejligheder, sørger vi for at komme helt ind i krogene, tage overfladerne, så faciliteterne står helt klar til at blive taget i brug, uden at de nye lejere får støv i kaffen.

Vi leverer fuldt ud professionel håndværkerrengøring, hvilket betyder, at hvis du vælger os, så får du rengøringsfirma, som vægter grundighed, fleksibilitet og tillid højt. En håndværkerrengøring vil typisk indeholde de samme rengøringsopgaver som en hovedrengøring, hvor vi rengør alt, og skulle der være områder, hvor vi skal være ekstra grundige, så finder vi også ud af det. Vi sørger i hvert fald for, at byggeriet står klar til indflytning.

Håndværkerarbejde kræver grundig rengøring

Vi ved, hvor meget renoverings- og byggeprojekter støver, og det er selvfølgelig klart. Når det endelig resultat står færdigt, synes vi, at der skal en grundig håndværkerrengøring til, som vil efterlade projektet rent og knivskarpt.

Combi Rengøring vil gerne være din foretrukne rengøringspartner i Aalborg og Nørresundby, og vi tror på vigtigheden i gode menneskelige egenskaber og åben dialog kombineret med en sans for pletfri rengøring – så det er, hvad du får med Combi Rengøring. Du kan ringe på tlf. 78 75 42 78 og hør mere om Combi Rengørings muligheder inden for rengøring.

Combi Rengøring

Professionel rengøring i særklasse siden 2012

Combi Rengøring er en enkeltmandsvirksomhed, med opstart i 2012, der dagligt drives af Erika Bertelsen. Teamet bag Combi Rengøring, består dog af flere medarbejdere, som hverdag gør en stor indsats for at opretholde den gode kvalitet.

Med over 8 års erfaring inden for rengøring, gør at vi er et særdeles kompetent firma, som kan varetage mange typer at opgaver, store som små.

I vores port folie er der efterhånden blevet til en bred vifte af forskellige typer opgaver lige fra privatrengøring i jeres bolig, trappevask i opgangen, erhvervsrengøring i både små og store virksomheder, hvor der bl.a. kan udføres kontor rengøring.

Vi gør rent skurvogne, og udføre rengøring efter håndværkere, og har fornyeligt afsluttet et større byggeprojekt på Aalborg havnefront fra A. Enggaard.

Det er for os, er det allerbedste, er at vi ved at vores kunder kommer igen. Selvom der kan være pause, eller ophør fra kunden, finder de ofte vej tilbage. Derud over har vi jo kunder, som har været hos os i over 7 år! Det må vi indrømme vi er utroligt beæret og stolte over over.

Få en fleksibel aftale med et professionelt rengøringsfirma

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud