Kontorrengøring

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Privatrengøring i Aalborg

Duften af høj kvalitet og rene omgivelser

På et kontor, hvor der sidder mange mennesker, og hvor der er meget gennemgang, kan der hurtigt blive beskidt og støvet og med mange daglige opgaver, er det ikke sikkert, der altid er tid tilovers til rengøring.

Derfor tilbyder vi hos Combi Rengøring at varetage jeres kontorrengøring.

Så kan I fokusere på det, I er bedst til, velvidende at vi kommer og gør det, vi er bedst til – nemlig rengøring af jeres kontorlokaler. Når I vælger os, er I sikre på, at jeres kontor altid danner rammen om et godt arbejdsmiljø og en præsentabel virksomhed!

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Rengøring af kontorlokaler i Aalborg og Nørresundby

Fleksible rengøringsløsninger for det idelle arbejdsmiljø.

Når I vælger Combi Rengøring til at stå for jeres kontorrengøring, så kan I være sikre på, at jeres kontor bliver holdt pænt og rent. Vi opnår den perfekte rengøring igennem flere forskellige arbejdsprocesser. Alt efter størrelsen på kontoret kan det være nødvendigt at tilpasse de forskellige rengøringsopgaver til det givne kontor. Ved jævnlig rengøring af jeres kontor, forbedrer I ikke blot indeklimaet til stor gavn for jeres medarbejdere. I er også sikre på at have nogle præsentable rammer for kundemøder, personalemøder og lignende.

I forbindelse med kontorrengøring tilbyder vi en lang række ydelser, der naturligvis tilpasses jeres behov.

Vi udfører blandt andet:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Aftørring og vask af flader
  • Rengøring af køkken og kantine
  • Tømme opvaskemaskine
  • Skift af skraldeposer
  • Rengøring af bad og toilet
  • Rengøring af omklædning
  • Vinduesvask op til 3. sal
  • Vinduespudsning, indvendigt og udvendigt

Samt andre former for kontorrengøring. Få et uforpligtende tilbud på rengøringen af kontorlokaler allerede i dag: 28 11 09 00.

En effektiv rengøringspartner til rengøring af kontorer

Ved at lade Combi Rengøring stå for jeres kontorrengøring, får I en god og pålidelige samarbejdspartner, der altid leverer et fuldt ud tilfredsstillende resultat. For at være sikre på, at det arbejde vi udfører passer til jeres behov, så tager vi gerne et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan afstemme både jeres og vores forventninger til samarbejdet. På den måde kan I få lavet en skræddersyet rengøringsaftale, der opfylder de lige præcis de behov, I måtte have i forhold til kontorrengøring.

Vil I vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for kontorrengøring i Aalborg og omegn, skal I være velkomne til at kontakte os på tlf. 28 11 09 00 allerede i dag.

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt