Om Combi Rengøring

– Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud

Historien bag Combi Rengøring

Combi Rengøring er en enkeltmandsvirksomhed, med opstart i 2012, der dagligt drives af Erika Bertelsen. Teamet bag Combi Rengøring, består dog af flere medarbejdere, som hverdag gør en stor indsats for at opretholde den gode kvalitet.

Med over 8 års erfaring inden for rengøring, gør at vi er et særdeles kompetent firma, som kan varetage mange typer at opgaver, store som små.

Vi holder til i Kjærulfgade 2C i Nørresundby, her har vi vores lager, kontor og medarbejder faciliteter. – Så man skulle tro det er her det hele sker, men faktum, er jo at vi er et udekørende firma, så vi er ofte ude af huset, i gang med de forskellige opgaver. Vi arbejder alle tider af døgnet, så der lidt at se til.

Combi Rengøring startede fra bagagerummet af en gammel Ford Escort, med kost og spand. Med kno fedt og viljestyrke. Erika besluttede sig for at starte Combi Rengøring i 2012, da hun søgte nye veje. Ideen kom da hendes mor, selv havde rengørings firma, da Erika var barn. Derfor var der en allerede en god forståelse og megen erfaring for rengøring allerede.

Vores første kunde snød os! – Den første kunde vi havde, var en hovedrengøring, ved en fraflytning. Vi knoklede og brugte enormt lang tid på at få lejligheden i stand, men kunden betalte aldrig. Man skulle tro, at det fik os til at tabe modet, men det gav os bare mere blod på tanden.

Combi Rengøring er vokset stille og roligt med tiden. Hos os er det vigtig stadig at have med alle kunderne at gøre. At det ikke bliver for upersonligt, og vi kan opretholde den gode standart. Vi er efterhånden blevet en del i teamet, men Combi Rengøring er et mindre firma, med begge ben på jorden. Nogle værdier der er meget vigtige for os.

I vores port folie er der efterhånden blevet til en bred vifte af forskellige typer opgaver lige fra privatrengøring i jeres bolig, trappevask i opgangen, erhvervsrengøring i både små og store virksomheder, hvor der bl.a. kan udføres kontor rengøring.

Vi gør rent skurvogne, og udføre rengøring efter håndværkere, og har fornyeligt afsluttet et større byggeprojekt på Aalborg havnefront fra A. Enggaard.

Det er for os, er det allerbedste, er at vi ved at vores kunder kommer igen. Selvom der kan være pause, eller ophør fra kunden, finder de ofte vej tilbage. Derud over har vi jo kunder, som har været hos os i over 7 år! Det må vi indrømme vi er utroligt beæret og stolte over.

Få en fleksibel aftale med et professionelt rengøringsfirma

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud