Om Combi Rengøring

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Historien bag Combi Rengøring

Har I brug for et dygtigt rengøringsfirma, som kan stå for jeres rengøring i Aalborg og omegn, så har I fundet de helt rigtige lige her! Combi Rengøring stor erfaring inden for forskellige områder af rengøring, så derfor står vi også klar til at hjælpe jer med jeres rengøringsopgaver.

Combi Rengøring er en enkeltmandsvirksomhed, der drives af Erika. Den store erfaring er med til at sikre jer et perfekt resultat, når I lader os stå for jeres rengøringsopgaver. Vi bruger altid kvalitetsløsninger og påtager os alle slags opgaver – store som små. Med vores store erfaring og passion for vores arbejde, tilbyder vi jer hjælp til en bred vifte af forskellige opgaver lige fra privatrengøring i jeres bolig til erhvervsrengøring i større virksomheder.

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Rengøringsfirma til privat og erhverv i Aalborg og Nørresundby

VI KLARER ALLE TYPER AF OPGAVER

Hvad end der er tale om rengøring af et større kontorfællesskab, en privat bolig eller erhverv, så står vi gerne klar med kost og spand. Vi har en bred vifte af forskellige redskaber, som vi kan anvende for at give jer den mest tilfredsstillende rengøringsoplevelse.

Når I vælger at lade os stå for jeres rengøring, så tager vi gerne en samtale med jer, sådan at vi sammen kan finde ud af, hvad det er, I ønsker at få rengjort, og hvordan det skal gøres. Vi laver også meget gerne faste rengøringsaftaler, sådan at I kan være sikre på at jeres lokaler altid står i den bedste stand.

Ønsker I at vide mere om vores virksomhed, så skal I være mere end velkomne til at ringe til os. I kan træffe os på tlf. 78 75 42 78. Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud, så kan I sende os en mail på info@combirengoering.dk, og så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Hvis du har brug for et grundigt rengøringsfirma, som sætter professionalitet, fleksibilitet og de menneskelige egenskaber i fokus, så er du velkommen til at kontakte os og hør mere om vores mange rengøringsmuligheder – hvad enten det handler om privat rengøring eller erhvervsrengøring.

Combi Rengøring vil gerne være din foretrukne rengøringspartner i Aalborg og Nørresundby, og vi tror på åben dialog kombineret med en sans for pletfri rengøring – så det er, hvad du får med Combi Rengøring. Du kan ringe på tlf. 78 75 42 78 og hør mere om Combi Rengørings muligheder inden for rengøring.

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt