Privatrengøring

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Privatrengøring i Aalborg

Løber I hurtigere, end I har lyst til for at få enderne til at nå sammen og overvejer I mulighederne for at få lidt mere kvalitetstid i hverdagen? Så få hjælp af professionelt rengøringsfirma i Aalborg og Nørresundby.

I en travl hverdag med en lang arbejdsuge og børn der skal hentes i daginstitution, kan det være svært at finde tid til den daglige rengøring, og det er her, vi kommer ind i billedet.  Vi udfører privat rengøring af høj kvalitet, så I ikke selv behøver tænke på støvsugning eller aftørring af flader. I stedet kan I nøjes med at nyde et rengjort hjem og ellers lave noget af alt det, I hellere vil. Når vi er færdige, garanterer vi for, at I vil blive mødt af den fantastiske duft af god kvalitet og et rent hjem.

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Få privatrengøring i Aalborg og Nørresundby

Vi tilbyder en bred vifte af rengøringsydelser

Når I lader os stå for rengøringen af jeres bolig, kan I være sikre på, at vi udfører arbejdet grundigt. Vi kommer ind i de inderste kroge og når de øverste flader. Vi har lang erfaring med mange typer rengøring og det forpligter – vi udfører vores arbejde med høj kvalitet og næse for detaljerne, så jeres bolig skinner, når først vi har været forbi.

I forbindelse med rengøring i private hjem, tilbyder vi en lang række forskellige ydelser, der naturligvis tilpasses jeres behov.

Vores rengøringshjælp omfatter:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Aftørring og afvask af flader
  • Vinduespudsning
  • Rengøring af køkken og bad
  • Opvask
  • Tøjvask
  • Skift af sengetøj
  • Indkøb
  • Strygning af skjorter

Samt andre former for privat rengøring.

Få en fleksibel aftale med professionelt rengøringsfirma

Combi Rengøring tilbyder tilpassede løsninger i forbindelse med rengøring af jeres bolig. I samarbejde med jer, sammensætter vi en løsning, der imødegår jeres behov. Med en aftale omkring privat rengøring kan I blandt andet selv bestemme, hvor ofte I ønsker rengøring af jeres bolig. Derudover kan I selv vælge hvilke ydelser, I ønsker, at vi udfører. Nogen kan have et behov for, at få vasket gulve en gang om ugen, hvorimod andre har brug for at få vasket deres gulve en gang hver tredje uge.

Når I indgår en aftale med Combi Rengøring, vil I kunne få en unikt sammensat aftale, der passer helt perfekt til jeres behov.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring af netop jeres hjem, så skal I være velkomne til at kontakte os. Send os en mail på info@combirengoering.dk eller ring til os på tlf. 28 11 09 00 allerede i dag for at høre nærmere.

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt