Slutrengøring

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Slutrengøring i Aalborg

Combi Rengøring tilbyder en række forskellige rengøringsservices, da vi ønsker at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Vi tilbyder alt fra privat rengøring, erhvervsrengøring, flytterengøring, trappevask, sommerhusrengøring, håndværkerrengøring med mere. Vi tilbyder samtidig en grundig og pletfri slutrengøring, som følge af f.eks. nybyggeri, renovering eller fraflytning.

En slutrengøring kan typisk indeholde grundig rengøring af alle lodrette og vandrette flader, afkalkning af badeværelse og køkken, vinduespolering, støvsugning og gulvvask. Vi lytter dog altid til dine personlige behov og justere slutrengøringen herefter. En slutrengøring kan egentlig kaldes for en grundig hovedrengøring, og den skal til for at sikre, at du kan flytte ind eller ud uden at skulle skænke rengøringen en tanke.

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Rengøringsfirma til slutrengøring i hele Nordjylland

En slutrengøring skal f.eks. til, når byggepladsen skal forvandles til et færdigt og præsentabelt nybyggeri – når prikken skal over i’et. Uanset om der er tale om nybyggeri eller en større renovering, så er en slutrengøring med til at samle alle løse ender og få byggeriet til at fremstå færdigt, rent og lækkert. Derfor tilbyder vi også en slutrengøring både til private, der bygger eller renoverer samt erhvervsfirmaer, der udfører renoverings – og byggeprojekter for egne kunder.

Det er altid en god idé at gøre brug af et erfarent rengøringsfirma til at overse og udføre en slutrengøring som følge af renovering og nybyggeri. Der opstår enormt meget skidt og mange støvpartikler under en byggeproces, og de kan være svære at få bugt med, hvis ikke man har de rette midler. Vi har stor ekspertise med slutrengøring, og vi arbejder altid grundigt og effektivt, så resultatet er pletfrit og lever op til vores kunders forventninger.

Effektiv slutrengøring efterlader præsentable rum

Når vi udfører slutrengøring for private og erhverv som følge af nybyggeri, renovering eller fraflytning, så er det vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med resultatet. Slutrengøringen skal være med til at afslutte projektet helt, og alle flader skal være 100 % rengjorte, så I blot kan flytte ind, uden at støvet forfølger jer. Det er vigtigt for os at bidrage til stabilitet og tryghed, så I føler, at I roligt kan overlade slutrengøringen i vores hænder. Vi har flere års erfaring i rengøringsbranchen, og vi sætter en ære i at udføre vores håndværk til perfektion og uden sløseri.

Vi vil gerne være din foretrukne rengøringspartner i Aalborg og Nørresundby, og vi tror på vigtigheden i ærlighed og åben dialog kombineret med en sans for pletfri rengøring. Du kan altid ringe på tlf. 78 75 42 78 og hør mere om vores muligheder inden for slutrengøring

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt