Slutrengøring

– Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud

Rengøringsfirma til slutrengøring i hele Nordjylland

Combi Rengøring tilbyder en række forskellige rengøringsservices, da vi ønsker at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Vi tilbyder alt fra privat rengøring, erhvervsrengøring, flytterengøring, trappevask, sommerhusrengøring, håndværkerrengøring med mere. Vi tilbyder samtidig en grundig og pletfri slutrengøring, som følge af f.eks. nybyggeri, renovering eller fraflytning.

En slutrengøring kan typisk indeholde grundig rengøring af alle lodrette og vandrette flader, afkalkning af badeværelse og køkken, vinduespolering, støvsugning og gulvvask. Vi lytter dog altid til dine personlige behov og justere slutrengøringen herefter. En slutrengøring kan egentlig kaldes for en grundig hovedrengøring, og den skal til for at sikre, at du kan flytte ind eller ud uden at skulle skænke rengøringen en tanke.

En slutrengøring skal f.eks. til, når byggepladsen skal forvandles til et færdigt og præsentabelt nybyggeri – når prikken skal over i’et. Uanset om der er tale om nybyggeri eller en større renovering, så er en slutrengøring med til at samle alle løse ender og få byggeriet til at fremstå færdigt, rent og lækkert. Derfor tilbyder vi også en slutrengøring både til private, der bygger eller renoverer samt erhvervsfirmaer, der udfører renoverings – og byggeprojekter for egne kunder.

Det er altid en god idé at gøre brug af et erfarent rengøringsfirma til at overse og udføre en slutrengøring som følge af renovering og nybyggeri. Der opstår enormt meget skidt og mange støvpartikler under en byggeproces, og de kan være svære at få bugt med, hvis ikke man har de rette midler. Vi har stor ekspertise med slutrengøring, og vi arbejder altid grundigt og effektivt, så resultatet er pletfrit og lever op til vores kunders forventninger.

Effektiv slutrengøring efterlader præsentable rum

Når vi udfører slutrengøring for private og erhverv som følge af nybyggeri, renovering eller fraflytning, så er det vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med resultatet. Slutrengøringen skal være med til at afslutte projektet helt, og alle flader skal være 100 % rengjorte, så I blot kan flytte ind, uden at støvet forfølger jer. Det er vigtigt for os at bidrage til stabilitet og tryghed, så I føler, at I roligt kan overlade slutrengøringen i vores hænder. Vi har flere års erfaring i rengøringsbranchen, og vi sætter en ære i at udføre vores håndværk til perfektion og uden sløseri.

Vi vil gerne være din foretrukne rengøringspartner i Aalborg og Nørresundby, og vi tror på vigtigheden i ærlighed og åben dialog kombineret med en sans for pletfri rengøring. Du kan altid ringe på tlf. 78 75 42 78 og hør mere om vores muligheder inden for slutrengøring

Combi Rengøring

Professionel rengøring i særklasse siden 2012

Combi Rengøring er en enkeltmandsvirksomhed, med opstart i 2012, der dagligt drives af Erika Bertelsen. Teamet bag Combi Rengøring, består dog af flere medarbejdere, som hverdag gør en stor indsats for at opretholde den gode kvalitet.

Med over 8 års erfaring inden for rengøring, gør at vi er et særdeles kompetent firma, som kan varetage mange typer at opgaver, store som små.

I vores port folie er der efterhånden blevet til en bred vifte af forskellige typer opgaver lige fra privatrengøring i jeres bolig, trappevask i opgangen, erhvervsrengøring i både små og store virksomheder, hvor der bl.a. kan udføres kontor rengøring.

Vi gør rent skurvogne, og udføre rengøring efter håndværkere, og har fornyeligt afsluttet et større byggeprojekt på Aalborg havnefront fra A. Enggaard.

Det er for os, er det allerbedste, er at vi ved at vores kunder kommer igen. Selvom der kan være pause, eller ophør fra kunden, finder de ofte vej tilbage. Derud over har vi jo kunder, som har været hos os i over 7 år! Det må vi indrømme vi er utroligt beæret og stolte over over.

Få en fleksibel aftale med et professionelt rengøringsfirma

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud