Sommerhusrengøring

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Sommerhusrengøring i Nordjylland

Hvem gider i grunden at gøre rent, når der holdes ferie? Og hvem elsker ikke at koble af og holde ferie i ét af Danmarks sommerhuse?

Med tryk på ordet ferie kan du lade andre om rengøring af sommerhuset, så du kan få mest muligt ud af ferien, inden hverdagen igen kalder. Combi Rengøring tilbyder rengøring af sommerhus, så du ikke behøver at skænke støv og gulvvask en tanke, mens du holder ferie.

I vores øjne er en stor del af det at holde ferie at komme væk fra dagligdagens sure pligter og have ren kvalitetstid med dem, man holder af, uden at du skal tænke over, hvor store fnullermændene er i hjørnerne.

Professionel sommerhusrengøring

Det handler om at slappe af, lade tankerne få ro og komme væk fra hverdagens mange praktiske gøremål. Derfor bør ord som aftørring, støvsugning og gulvvask heller ikke være på din ferie-agenda, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med at overholde med professionel rengøring.

Det kan også være, at dit sommerhus skal lejes ud til andre ferieglade gæster, og at du har behov for at vide, at gæsterne kan tilvælge rengøring af sommerhuset ved et rengøringsfirma, som får det hele til at skinne.

Combi Rengøring tilbyder mange rengøringsopgaver, og hovedrengøring i sommerhuse er en af dem – vi er den rette samarbejdspartner til at varetage rengøring af dit sommerhus, og vi garanterer et fejlfrit resultat.

Vi sætter en stor ære i at udføre og aflevere et tilfredsstillende rengøringsarbejde, uanset hvor vi gør rent, og derfor vil både du og dine sommerhuslejere opleve et rent og frisk sommerhus, hvor rengøringen er i høj kvalitet, og hvor du bare kan smække benene op i sofaen og slappe af.

Udover at du bare kan holde ferie, så er en af fordelene ved et rengøringsfirma også, at du sparer en masse tid, som du i stedet kan bruge på en bog, en lang tur ved stranden eller kortspil sammen med resten af din familie.

Lad Combi Rengøring om hovedrengøring af sommerhuset inklusiv støvsugning, gulvvask, aftørring af flader, badeværelse, vinduespolering og trappevask. Du kan ringe på tlf. 28 11 09 00 og hør mere om Combi Rengørings muligheder inden for rengøring.

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt