Tæpperensning

Combi Rengøring er et ambitiøst rengøringsfirma
med flere års erfaring inden for både privat rengøring
og rengøring til erhverv.

Hos Combi Rengøring har vi mange tilfredse kunder

 
 

Tæpperensning i Aalborg

Combi Rengøring tilbyder også at rense dine tæpper både i den private bolig og på arbejdspladsen. Det er vigtigt, at tæpperne er rene og præsentable, både af hygiejniske – og udseendesmæssige årsager. Det kan være svært at komme helt i bund med tæpperengøringen, for selvom tæpperne ser rene ud, kan de gemme på en masse skidt og snavs. 

Gulvtæpper er altid med til at skabe en hyggelig stemning både i private hjem og virksomheder. Dog vil vi anbefale, at du hyrer et professionelt rengøringsfirma til at stå for tæpperensningen. På den måde sikrer du, at tæpperne med garanti er helt rene, velduftende og klar til at byde både gæster og potentielle kunder velkomne.

Få en skræddersyet rengøringsaftale

Vi klarer også tæpperens af dine tæpper i Aalborg og omegn

Grundig tæpperensning

Vi har den nødvendige erfaring samt ekspertise, når det kommer til tæpperensning. Vi ved, hvordan tæpperne skal rengøres og renses, så de ikke blot ser rene ud, men faktisk også er rene. Det kan f.eks. også være, at du har holdt en rigtig god fest, hvor rødvinen og andre gode sager er blevet spildt ved et uheld. Fortvivl ej!

I stedet for at tænke at tæpperne er ødelagte og ikke står til at redde, så kan du med fordel overveje at kontakte os. Vi vil nemlig sørge for, at dine tæpper atter skinner som nye, er velduftende, rene og helt uden pletter. Fordelen er, at det er langt den billigste og mest effektive løsning, og tæpperne vil samtidig føles som nye.

Tæpperens er den billigste løsning

Har du en plet på tæppet, som bare ikke vil gå væk, og overvejer du at skifte tæppet ud? Før du gør det, bør du overveje en tæpperensning, men selv at begive sig ud i en tæpperens kan måske virke uoverskueligt. Hvor skal du starte? Hvilke maskiner og rensemidler skal du bruge? Ønsker du ikke selv at give dig i kast med tæpperensningen, så står Combi Rengøring klar til både at vejlede dig og udføre tæpperensningen udelukkende med succesfulde resultater.

Combi Rengøring vil gerne være din foretrukne rengøringspartner i Nordjylland, og vi tror på vigtigheden i pålidelighed og fleksibilitet kombineret med en sans for pletfri rengøring – så det er, hvad du får med Combi Rengøring. Du kan ringe på tlf. 78 75 42 78 og hør mere om Combi Rengørings muligheder inden for tæpperensning og rengøring.

Combi Rengøring

Telefon: 28 11 09 00
info@combirengoering.dk

Combi Rengøring
Kjærulfsgade 2c
9400 Nørresundby

CVR-nr. 34 41 94 77

Har du spørgsmål? Skriv til os!
Kontakt