Vinduesvask med rentvandsanlæg

– Hos os får I et rengøringsfirma med flere års erfaring inden for mange forskellige typer af rengøring.
Vores slogan er duften af kvalitet, og det er der en grund til. Vi gør nemlig vores ypperste på at levere en høj kvalitet hos alle vores kunder.

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud

vinduespudsning i Aalborg og Nørresundby

Få rene ruder med vinduespudsning – Nyd udsigten med rene vinduer.

At have flotte vinduer, er et must for de fleste. Med en faktor som det danske vejr, er det ikke til at komme udenom, at vinduerne hurtigt bliver beskidte.

Det kan let skabe et ærgerligt udtryk i en ellers smuk bygning, hvis ikke vinduerne følger med resten af bygningens udseende.

Hos Combi Rengøring kan vi hjælpe jer med at få klaret jeres udvendige vinduesvask op til 3. sal.

Vi tilbyder fleksible løsninger, der skræddersyes efter jeres behov. På den måde er I sikre på, at I kun betaler for det, I reelt har behov for.

Når man vælger at få foretaget en vinduespudsning, så er det vigtigt, at vinduerne bliver pudset ordenligt. Hos Combi Rengøring har vi lang erfaring med forskellige former for rengøring – inklusive vinduespudsning – og vi tilbyder at vaske jeres vinduer helt op til tredje sal.

Vi vasker jeres vinduer med demineraliseret vand, dvs. vandet er blevet filtreret og 100% rent, uden sæbe og kalk.

Denne er helt sikkert den mest miljøvenlige metode og efterlader samtidig jeres vinduer helt klare og stribefrie. Ud over at vaske jeres vinduer, tager vi oven i købet vinduesrammerne med! Vi sørger for, at arbejdet altid bliver udført, således I er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat.

Derudover tilbyder vi naturligvis også både indvendig og udvendig vinduespudsning af jeres vinduer.

Når I kontakter os med henblik på vinduesvask eller vinduespudsning, så omfatter det flere forskellige ting.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Miljøvenlig udvendig vinduesvask op til 3. sal
 • Vask af sprosser
 • Vask af tagrender, solceller m.m.
 • Vask af vinduesrammer
 • Udvendig vinduespudsning
 • Indvendig vinduespudsning

Samt andet rengøringsarbejde i forbindelse med vinduespudsning.

Skræddersyet aftale for vinduespolering i Aalborg og Nørresundby
Vi tilbyder at hjælpe både private og erhverv med at få udført vinduespudsning. Hvad enten jeres behov ligger i at få vasket vinduer en gang om måneden eller om I har behov for oftere at få udført vinduespolering, så kan vi hjælpe jer.

Vi har stor erfaring med vask af flere forskellige typer af vinduer, og kan derfor med garanti også gøre jeres vinduer flotte og rene igen. Vi kan tilbyde jer en skræddersyet aftale, der passer til jer og jeres behov. Arbejdet vil altid være klaret til tiden, og I kan forvente en effektiv og kompetent samarbejdspartner, når I vælger at hyre Combi Rengøring til at klare jeres vinduesvask.

Hvis I vil have et uforpligtende tilbud, så skriv os en mail på info@combirengoering.dk, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Combi Rengøring

Professionel rengøring i særklasse siden 2012

Combi Rengøring er en enkeltmandsvirksomhed, med opstart i 2012, der dagligt drives af Erika Bertelsen. Teamet bag Combi Rengøring, består dog af flere medarbejdere, som hverdag gør en stor indsats for at opretholde den gode kvalitet.

Med over 8 års erfaring inden for rengøring, gør at vi er et særdeles kompetent firma, som kan varetage mange typer at opgaver, store som små.

I vores port folie er der efterhånden blevet til en bred vifte af forskellige typer opgaver lige fra privatrengøring i jeres bolig, trappevask i opgangen, erhvervsrengøring i både små og store virksomheder, hvor der bl.a. kan udføres kontor rengøring.

Vi gør rent skurvogne, og udføre rengøring efter håndværkere, og har fornyeligt afsluttet et større byggeprojekt på Aalborg havnefront fra A. Enggaard.

Det er for os, er det allerbedste, er at vi ved at vores kunder kommer igen. Selvom der kan være pause, eller ophør fra kunden, finder de ofte vej tilbage. Derud over har vi jo kunder, som har været hos os i over 7 år! Det må vi indrømme vi er utroligt beæret og stolte over over.

Få en fleksibel aftale med et professionelt rengøringsfirma

 • Mulighed for fleksibel aftaler på rengøring
 • Løsninger til på privat og erhvervs rengøring
 • Vi kan klare de fleste opgaver
 • Garanti på kvaliteten, ellers kommer vi igen.
 • Vores kunder kommer ofte igen
 • Professionelle rengøring siden 2012
Få et tilbud